Ontwerpprojectbesluit ‘Middelbuurtseweg 48’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat met ingang van het 7 april 2011 ontwerpprojectbesluit en concept bouwvergunning ter inzage liggen.

Begrenzingen

Het plangebied ‘Middelbuurtseweg 48’ \wordt begrensd aan de noordzijde door het bedrijventerrein Nijverkamp. Aan de overige zijde wordt het perceel begrenst door de perceel langs de Middelbuurtseweg (nummers 46).

Inhoud projectbesluit

Het ontwerpprojectbesluit voorziet in de realisering van de bouw van één vrijstaande woning op het perceel Middelbuurtseweg 48.

Ter inzage

Het ontwerpprojectbesluit, concept bouwvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 7 april 2011 gedurende 6 weken (dus 19 mei 2011) ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Website

Ook op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het ontwerpprojectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukkeninzien. U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien op www.veenendaal.nl onder ‘Bestuur en organisatie’, verder klikken op ‘bekendmakingen’ en daarna op ‘mededeling’

Reageren

Tot 18 mei 2011 kan eenieder zijn of haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerpprojectbesluit en concept bouwvergunning naar keuze schriftelijk, via de e-mail of mondeling indienen.

Schriftelijk

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

E-mail

Uw inspraakreactie kunt u richten aan de raad van de gemeente Veenendaal en sturen aan: info@veenendaal.nl.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer B. Dijkman van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 53 83 24

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het ontwerpprojectbesluit kunt u eveneens contact opnemen met de heer B. Dijkman van de afdeling Beleid en ontwikkeling via bovengenoemd telefoonnummer.

Naar boven