Vaststelling wijziging bestemmingsplan Heerebeemd

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.6 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij op 29 maart 2011 besloten hebben op grond van artikel 3.6 lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 11 van het bestemmingsplan Heerebeemd dit bestemmingsplan te wijzigen ten aanzien van het perceel aan de Altena te Chaam. De planherziening heeft ten doel om een woning te bouwen.

Het besluit en andere relevante stukken liggen met ingang van 12 april 2011 tot en met 23 mei 2011 voor eenieder ter inzage tijdens werkdagen ter inzage bij de frontoffice in het gemeentekantoor te Alphen, van 9.00 tot 12.30 uur en op afspraak. Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.alphen-chaam.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzagetermijn kan beroep worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep is ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling tevens worden verzocht een voorlopige voorziening (schorsing) te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Het instellen van beroep is mogelijk voor een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad;

  • die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn van zes weken. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de genoemde Afdeling, treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer Pijpers van de gemeente Alphen-Chaam via telefoonnummer 013-5086689.

Naar boven