Bekendmaking besluit tot vaststelling bestemmingsplan ‘Villapark/Loonsebaan, herziening Vijverbosweg 2−4’

Burgemeester en wethouders van Vught maken overeenkomstig en ter voldoening van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 24 maart 2011 het bestemmingsplan ‘Villapark/Loonsebaan, herziening Vijverbosweg 2−4’.

heeft vastgesteld. Het plan voorziet in het realiseren van één extra woning binnen een bestaand bouwperceel. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het bestemmingsplan, dat als ontwerpbestemmingsplan ter inzage heeft gelegen.

Procedure

Van 14 april 2011 tot en met 25 mei 2011 liggen het raadsbesluit tot vaststelling en het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 in Vught (9.00–12.30 uur). Verder zijn de stukken ook via internet (www.ruimtelijkeplannen.nl en www.vught.nl) in te zien.

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan tijdens voornoemde periode een beroepschrift bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, worden ingediend:

  • door hen die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend;

  • door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Voornoemde personen kunnen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepsschrift te worden overlegd.

Vught, 13 april 2011

Burgemeester en wethouders van Vught,

de secretaris,

R.P.B.M. Brekelmans.

De burgemeester,

R.J. van de Mortel.

Naar boven