Ontwerpbestemmingsplan 'Jumbo te Hank'

Burgemeester en wethouders van Werkendam maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 8 april 2011 gedurende zes weken, tot vrijdag 20 mei 2011, ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Jumbo te Hank’.

Het bestemmingsplan voorziet in een uitbreiding van de supermarkt, plaatselijk bekend Kerkstraat 43 te Hank, alsmede in de aanleg van een aanvullende parkeervoorziening aan de overzijde van de Kerkstraat.

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien bij het servicecentrum in het gemeentehuis te Werkendam (Raadhuisplein 1), of via de websites www.ruimtelijkeplannen.nl of www.werkendam.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen gebruik maken van de mogelijkheid schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken bij de gemeenteraad van Werkendam , Postbus 16, 4250 DA Werkendam. Ook is het mogelijk mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor dient binnen de termijn dat het plan ter inzage ligt een afspraak gemaakt te worden met de heer C. Bikker, bereikbaar onder telefoonnummer 0183-507347, of per e-mail (kees.bikker@werkendam.nl).

Werkendam, 7 april 2011

Naar boven