Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Didam, partiële herziening Pakopseweg 1/1a’

Burgemeester en wethouders van Montferland maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Didam, partiële herziening Pakopseweg 1/1a’ met ingang van 14 april 2011, gedurende een termijn van zes weken via www.montferland.info (link naar ruimtelijke plannen.nl) digitaal te raadplegen is en tevens voor eenieder ter inzage ligt bij de receptie van het gemeentehuis, locatie ’s-Heerenberg, Hofstraat 1.

Het ontwerpplan voorziet in de mogelijkheid tot de oprichting van een tweetal woongebouwen in het kader van functieverandering naar wonen aan de Pakopseweg 1/1a te Didam.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan het ontwerpplan desgevraagd eveneens buiten de werkuren worden ingezien. U kunt daarvoor een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0316-291656.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan eenieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van Montferland, Postbus 47, 6940 BA DIDAM. Desgewenst kan de zienswijze ook mondeling kenbaar worden gemaakt. In dat geval kan via bovengenoemd telefoonnummer daarvoor een afspraak worden gemaakt. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt.

Didam, 12 april 2011

Burgemeester en wethouders van Montferland.

Naar boven