Milieu Effect Rapport Tongeren 7

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Boxtel geven, op basis van het bepaalde in artikel 7.8b van de Wet milieubeheer, kennis van het besluit van 29 maart 2011 houdende het niet opstellen van een milieu-effectrapport voor het veranderen van het agrarisch bedrijf gelegen aan Tongeren 7 in Boxtel, waarvoor ingevolge artikel 7.4 van de Wet milieubeheer een m.e.r.-beoordelingsplicht geldt.

Inzage

Dit besluit ligt ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis, ingang Markt, vanaf vrijdag 8 april 2011 op elke werkdag van 8.30 tot 12.30 uur en bovendien na een telefonische afspraak, (0411) 65 52 80. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

Bezwaar

Belanghebbenden die los van de voorbereide besluiten rechtstreeks in hun belang zijn getroffen, kunnen op basis van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de datum van de bekendmaking van deze beslissing hiertegen bezwaar maken door het indienen van een bezwaarschrift. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan ons college, ter attentie van de secretaris van de Commissie Bezwaarschriften, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel. Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste te bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener

  • de dagtekening

  • een omschrijving van de beslissing waartegen het bezwaar is gericht

  • de gronden van het bezwaar.

Voorlopige voorziening

Als een bezwaarschrift is ingediend, kan aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA ’s-Gravenhage, worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen, indien – gelet op de betrokken belangen – onverwijlde spoed dat vereist. Bij het verzoek dient een afschrift van het bezwaarschrift te worden overgelegd. Voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven. Over de hoogte en de wijze van betaling van dit griffierecht kunt u informatie krijgen bij die afdeling van de Raad van State, (070) 426 44 26.

Boxtel, 7 april 2011

Burgemeester en Wethouders van Boxtel,

F.H.J.M. van Beers,

burgemeester.

J.K. Fraanje,

secretaris.

Naar boven