Projectbesluit en bouwvergunning onherroepelijk

Projectbesluit ‘Dorpshart’ met bijbehorende bouwvergunning

Het projectbesluit ‘Dorpshart Bleskensgraaf’ en de bijbehorende bouwvergunning, zoals deze door het college van burgemeester en wethouders op 25 januari 2011 zijn vastgesteld/verleend, hebben samen met het vaststellingsbesluit met ingang van 18 februari 2011 tot en met 31 maart 2011 ter inzage gelegen. Tijdens deze periode is geen beroep ingesteld en is geen voorlopige voorziening aangevraagd. Het projectbesluit en de bijbehorende bouwvergunning zijn hierdoor met ingang van 31 maart 2011 onherroepelijk geworden.

Het plan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken van de herontwikkeling van het Dorpshart te Bleskensgraaf. Het projectbesluit en de bouwvergunning zijn voorbereid volgens artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het projectbesluit ligt tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag 9.00–12.00 uur en donderdag van 17.00–20.00 uur) voor eenieder bij het Klant Contact, Melkwegplein 1 te Bleskensgraaf ter inzage. Het projectbesluit kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.0693.pbDorpshartBLS-VSG1.

Naar boven