Kennisgeving ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Snackbar het Luitje Zierikzee

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het op 31 maart 2011 vastgestelde bestemmingsplan Snackbar het Luitje Zierikzee van maandag 11 april 2011 tot en met maandag 23 mei 2011 voor iedereen ter inzage ligt. U kunt het digitale bestemmingsplan raadplegen via www.schouwen-duiveland.nl. Ook ligt het in deze periode in de leesruimte van het gemeentehuis, Laan van Sint Hilaire 2 te Zierikzee. Op werkdagen is de leesruimte geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Buiten kantoortijden kunt u het bestemmingsplan daar ook inzien op donderdag van 17.00 tot 20.00 uur.

Plangebied

Het plan maakt de realisatie mogelijk van een snackbar op Het Luitje in Zierikzee, gelegen naast het bestaande havenkantoor.

Motivering

Het ontwerpbestemmingsplan heeft van 10 december 2010 tot en met 20 januari 2011 ter inzage gelegen. Hiertegen is één zienswijzen ingebracht. Bij het bestemmingsplan ligt tevens het raadsvoorstel en het raadsbesluit ter inzage. Hierin is de ingebrachte zienswijzen behandeld en wordt het besluit gemotiveerd.

Reageren

Van dinsdag 12 april 2011 tot en met maandag 23 mei 2011 kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig zijn of haar zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en door iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het voorgaande ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken. Een beroepschrift kunt u indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het is mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde Afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt naar verwachting op grond van artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening in werking op 24 mei 2011.

Zierikzee, 8 april 2011

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland.

Naar boven