Bestemmingsplan Recreatiegebied Kabbelaarsbank

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goedereede maken ingevolge het bepaalde in artikel 19a lid 4 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) bekend het voornemen te hebben om op basis van artikel 19 lid 1 van de WRO vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan:

  • ‘Recreatiegebied Kabbelaarsbank’, ten behoeve van het wijzigen van het gebruik van de harbourlofts ten einde het mogelijk te maken deze ruimten te gebruiken als recreatieappartement.

In het geldende bestemmingsplan ‘Recreatiegebied Kabbelaarsbank’ kent het projectgebied de bestemming ‘Verblijfsrecreatieve Doeleinden’. Aangezien deze bestemming geen toename van het aantal recreatieappartementen toestaat, is het verzoek in strijd met het vigerende bestemmingsplan.

Het ontwerp van het besluit met de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 11 april 2011 tijdens de openingstijden gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de Publieksbalie van het gemeentehuis van Goedereede, Tramlijnweg 2, 3252 BR. De stukken zijn ook te vinden op de website van de gemeente, www.goedereede.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder een schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goedereede, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp. Na de termijn van inzage zal de definitieve besluitvorming plaats vinden.

Goedereede, 1 april 2011

Naar boven