Ontwerpwijzigingsplan ‘Kappertskaamp II te Haarle’ (artikel 11 WRO)

Burgemeester en wethouders hebben het ontwerpwijzigingsplan Kappertskaamp II van het ‘bestemmingsplan Haarle’ voorbereid. Het wijzigingsplan Kappertskaamp II in Haarle omvat het gebied dat globaal is gelegen in de zuidrand van het woningbouwgebied Kappertskaamp en betreft een strook grond dat globaal wordt begrensd aan de westzijde door de W.M.A. van Rijnweg, in het noorden door de Holtslagweg en ten zuiden en oosten door agrarisch gebied. Het wijzigingsplan heeft tot doel het realiseren van 10 woningen in het woongebied Kappertskaamp in Haarle.

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal ligt vanaf 9 april 2011 gedurende zes weken het ontwerpwijzigingsplan ‘Kappertskaamp II in Haarle’ ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 14.30 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630214. Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien via de website van de gemeente:

http://www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/haarle/Ontwerpwijzigingsplan_KappertskaampII_Haarle/

En op ro-online via:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.01630000WPHAkappertskmp-

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij burgemeester en wethouders van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE Nijverdal (of elektronisch naar gemeentebestuur@Hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven