Vastgesteld wijzigingsplan ‘Beekstraat 45a’ te Nuenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken bekend dat zij op 29 maart 2011 het wijzigingsplan ‘Beekstraat 45a’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan maakt de ontwikkeling mogelijk van een vrijstaande woning met bijgebouw op het perceel Beekstraat 45a te Nuenen, kadastraal bekend sectie E, nr. 6976.

Het wijzigingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 8 april 2011 gedurende zes weken (tijdens kantooruren of op afspraak) voor eenieder ter inzage op de gemeentesecretarie, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, bij de balie Wonen en Openbare Ruimte. Het plan is ook raadpleegbaar via de gemeentelijke website: www.nuenen.nl.

Tegen het ontwerp van het wijzigingsplan werden geen zienswijzen ingebracht. De belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan bij de gemeente kenbaar te maken, kan tegen het vastgestelde wijzigingsplan gedurende de hierboven genoemde termijn alsnog een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van een wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Een beroep schorst niet de werking van het wijzigingsplan. Daarvoor moet degene die beroep heeft ingesteld een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op bovenstaand adres. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Nuenen, 7 april 2011

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven