Projectbesluit (ontwerpplan) Roffert 8 Castenray

Burgemeester en wethouders van Venray maken, gelet op artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, de terinzagelegging bekend van het ontwerp van het projectbesluit:

  • Roffert 8 Castenray (NL.IMRO.0984.PRB09009-on02)

    Het ontwerpprojectbesluit voorziet in het uitbreiden van de tuinbouwkas.

Het ontwerpprojectbesluit ligt (digitaal en op papier) van vrijdag 8 april 2011 tot en met donderdag 19 mei 2011 voor eenieder ter inzage in het informatiecentrum in het gemeentehuis van Venray, Raadhuisstraat 1 te Venray, geopend op maandag van 12.00 tot 20.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. Mocht u nadere informatie willen hebben dan kunt u contact opnemen met de afdeling Publieksdiensten, telefoonnummer 0478-523333.

Binnen de genoemde termijn is het ontwerpprojectbesluit en de hier bijbehorende stukken beschikbaar gesteld en verbeeld op www.venray.nl → Wonen & leven → Wonen & bouwen → Bestemmingsplannen → Projectbesluiten. Hier vindt u de directe links naar de bestanden. Tevens kunt u het ontwerpprojectbesluit raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op het gemeentehuis (digitaal en op papier).

Tijdens de inzagetermijn kunt u een gemotiveerde schriftelijke zienswijze indienen bij Burgemeester en Wethouders. Op verzoek kunt u ook een mondelinge zienswijze indienen, waarbij u de gelegenheid krijgt over het ontwerpbesluit van gedachten te wisselen. U wordt dan daartoe uitgenodigd voor een gesprek. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven