Ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Vinkenhof’

Burgemeester en wethouders van Zeist maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Landgoed Vinkenhof’ met ingang van 7 april 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt bij de centrale informatiebalie in de publiekshal aan Slotlaan 20 te Zeist (voor openingstijden zie colofon).

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website: www.zeist.nl → Wonen en leven → Plannen en projecten.

Het plangebied ligt aan de Biltseweg in Bosch en Duin. Het wordt afgebakend door de grenzen van het landgoed aan de noord-, oost- en westkant, de Biltseweg aan de zuidwestkant en de perceelsgrens van de Biltseweg 8a aan de zuidkant. Het initiatief van een particulier om het landgoed te herinrichten en een nieuw woonhuis te realiseren, is de aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan. Dit project is niet uitvoerbaar binnen het geldende bestemmingsplan.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. afd. Publiek & Dienstverlening/team Vergunningen, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met het team Vergunningen, tel. 14 030.

Naar boven