Ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Braak-West, herziening Hassinkstraat ong. Delden’

Naast het ontwerpbestemmingsplan ligt ook het het ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Braak-West, herziening Hassinkstraat ong. Delden’ met ingang van 7 april 2011 gedurende zes weken ter inzage.

Het plan heeft betrekking op de uitstraling van de vier te bouwen woningen. De woningen sluiten in uitstraling aan bij de tegenovergelegen woningen van de Hassinkstraat.

Het ontwerpbeeldkwaliteitsplan ligt als bijlage bij het bestemmingsplan ‘De Braak-West, herziening Hassinkstraat ongenummerd’ voor een ieder ter inzage in het gemeentelijk informatiecentrum, de Höfte 7 te Goor (op maandag van 12.00 tot 19.30 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur). Het plan is eveneens in te zien op onze website onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’.

Gedurende de genoemde inzagetermijn kan eenieder op grond van de gemeentelijke inspraakverordening schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbeeldkwaliteitsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

6 april 2011

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

J.H.A. Goudt,

burgemeester.

G. van Hofwegen,

secretaris a.i.

Naar boven