Ontwerpbestemmingsplan ‘Bovenstraat 31’

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Bovenstraat 31’ voor de duur van zes weken ter inzage ligt;

  • er geen exploitatieplan zal worden vastgesteld.

Gebiedsomschrijving

Het plangebied Bovenstraat 31, voormalige locatie van het garagebedrijf ‘Politsch’, is gelegen aan de zuidelijke entree van de kern Borgharen ten noorden van de Bovenstraat. Aan de zuidzijde van het perceel is de beek ‘de Kanjel’ gesitueerd.

Terinzagelegging en digitaal beschikbaar stellen:

Met ingang van 11 april 2011 ligt het genoemde ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken en het conceptbesluit tot niet vaststellen van een exploitatieplan voor de duur van zes weken ter inzage. Dit betekent dat:

  • het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken en het conceptbesluit tot niet vaststellen van een exploitatieplan voor de duur van zes weken tijdens openingsuren ter inzage liggen bij het GemeenteLoket (zie rubriek GemeenteLoket);

  • het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken en het conceptbesluit tot niet vaststellen van een exploitatieplan digitaal opvraagbaar zijn op de gemeentelijke website; www.maastricht.nl/ruimtelijkeplannen.nl.

  • het ontwerpbestemmingsplan wordt verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.bpBovenstr31B-ow01

  • de bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken tijdens de termijn van terinzagelegging digitaal beschikbaar worden gesteld op http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html.

Zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Gemeenteraad van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht.

U kunt ervoor kiezen om in plaats van een schriftelijk zienswijze een mondelinge zienswijze in te dienen. Wij bieden u hiervoor de gelegenheid op woensdag 18 mei 2011 van 9.00 uur tot 11.00 uur of op donderdag 19 mei van 16.00 uur tot 18.00 uur. Als u van de gelegenheid tot het indienen van een mondelinge zienswijze gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u om uiterlijk 24 uur voor de dag van uw keuze contact op te nemen met mw. C. Akkermans, telefoonnummer 043-3504576 of dhr. E. Smeets, telefoonnummer 043-3504595 voor het maken van een afspraak binnen bovengenoemde dagen en tijdstippen. Het gesprek zal plaatsvinden in het gemeentekantoor, Mosae Forum 10.

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

de secretaris,

J.D. Nauta.

De Burgemeester,

O. Hoes.

Naar boven