Rectificatie ter inzage legging ontwerp omgevingsvergunning spoeduitrit en parkeerplaatsen ambulancepost te Zuider IJsseldijk 46

Omdat per abuis de publicatie in de Staatscourant van 30 maart 2011 is mislukt plaatsen wij onderstaande bekendmaking nogmaals.

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken bekend dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de voorschriften van ‘Uitbreidingsplan in onderdelen Stolwijkersluis’, voor de realisatie van een spoeduitrit en parkeerplaatsen voor een ambulancepost van de Regionale Ambulancedienst aan de Zuider IJsseldijk 46.

De aanvraag betreft de aanleg van een nooduitrit voor ambulances tussen het perceel Zuider IJsseldijk 46 te Gouda en de Schoonhovenseweg N207. Bovendien wordt op het perceel Zuider IJsseldijk 46 een aantal parkeerplaatsen aangelegd.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • strijdig gebruik gronden;

  • aanleggen uitrit.

De aanvraag, de ontwerp omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 31 maart 2011 tot en met 11 mei 2011 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • op papier tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda;

  • digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen, onder overzicht.

Gedurende deze termijn is het voor een ieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent de omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeente Gouda, ter attentie van de afdeling Gebiedsontwikkeling, postbus 1086, 2800 BB Gouda.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer M. Kwakman telefoonnummer: 0182-58388 of mail marco.kwakman@gouda.nl.

Gouda, 30 maart 2011

Naar boven