Ontwerpbestemmingsplan ‘Burgemeester Schneiderssingel-Zuid’

Burgemeester en wethouders van Almelo maken bekend dat met ingang van 6 april 2011 gedurende zes weken (tot en met 17 mei 2011) ter inzage ligt:

  • Het ontwerpbestemmingsplan ‘Burgemeester Schneiderssingel-Zuid’.

De Burgemeester Schneiderssingel is nodig voor de versterking van de ringenstructuur en de ruimtelijk economische ontwikkeling van de stad. Het voorliggende bestemmingsplan beperkt zich tot het meest zuidelijk gelegen deel van deze singel, ter hoogte van het Indiëterrein en dient om die reden dan ook te worden ontwikkeld. Het bestemmingsplan voorziet in de planologische maatregel om deze ontwikkeling mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken te inzage bij de publieksbalie van de afdeling Publiekszaken. Ook kunt u deze inzien op de website www.almelo.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende de genoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu, via (0546) 541161.

Naar boven