Projectbesluit en bouwvergunning eerste fase voor het oprichten van een brede school aan de Avennelaan en herinrichting van aangrenzend openbaar gebied (art. 3.10 Wro)

Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat zij op grond van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) een projectbesluit hebben vastgesteld, alsmede een bouwvergunning eerste fase hebben verleend voor het oprichten van een brede school op de hoek Avennelaan-Noorderlaan in Someren, het herinrichten van het gedeelte van de Avennelaan tussen Noorderlaan en Slievenstraat en het herinrichten en uitbreiden van het parkeerterrein naast de Microhal aan de Noorderlaan.

Het projectbesluit, de bouwvergunning eerste fase en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 7 april 2011, gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Someren, Wilhelminaplein 1, bij het loket van het team vergunningen. Het loket is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Voor het inzien van het projectbesluit en de bouwvergunning buiten de openingstijden kan een afspraak worden gemaakt.

Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.0847.PB02010010-VS01) kan het plan via elektronische weg worden bekeken.

Gedurende deze termijn staat rechtstreeks beroep open bij de rechtbank te ’s-Hertogenbosch. Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht tegen het ontwerpbesluit kunnen tegen het besluit gedurende de genoemde termijn van zes weken beroep instellen. Het beroep dient schriftelijk te worden ingediend bij de Sector bestuursrecht van de Rechtbank te ’s-Hertogenbosch, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter van genoemde rechtbank is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven