Terinzagelegging ontwerpbesluit hogere waarden bestemmingsplan Jupiterstraat

Burgemeester en Wethouders van Hardinxveld-Giessendam maken bekend dat van donderdag 7 april 2011 tot en met woensdag 18 mei 2011 ter inzage ligt: het ontwerpbesluit hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder in verband met het bestemmingsplan Jupiterstraat.

Het ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid bevat hogere waarden voor geluid voor wegverkeer die betrekking hebben op de ontwikkellocatie Jupiterstraat 4 (woonzorgcomplex). Dit is nodig omdat op deze locatie de voorkeursgrenswaarde voor het wegverkeerslawaai wordt overschreden.

Voor de voorbereiding van het besluit hogere waarden is de procedure zoals bedoeld in artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) in samenhang met artikel 110c van de Wet geluidhinder (Wgh) doorlopen.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken kan worden ingezien bij:

  • Gemeente Hardinxveld-Giessendam, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam (tijdens kantoortijden).

  • Het besluit hogere waarden is ook te vinden op de gemeentelijke website: www.hardinxveld-giessendam.nl (Actueel → Ter inzage)

Belanghebbenden kunnen zienswijzen over het ontwerpbesluit tot en met woensdag 18 mei 2011 naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van Hardinxveld-Giessendam, Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn contact opnemen met de heer B. van Dorp. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen (t. 0184-674444) of mailen naar bvdorp@gemhg.nl.

Naar boven