Voornemen herziening bestemmingsplan kern Beek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beek maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn een algehele herziening voor te bereiden van de bestemmingsplannen ‘kern Beek’, ‘Beek Zuid’, ‘Beek Oost’ en ‘Beek West’, resulterende in één bestemmingsplan ‘Kern Beek.

De begrenzing van het te actualiseren bestemmingsplan zal globaal de volgende grenzen omvatten: aan de westzijde de Rijksweg A2, aan de noordzijde het bedrijventerrein Beeker Hoek en sportpark De Haamen en aan de oostzijde en de zuidzijde de overgang naar het buitengebied van de gemeente Beek. Het betreft een actualisatie van de volledige woonkern Beek.

Met betrekking tot dit voornemen worden thans nog geen stukken ter inzage gelegd. Omtrent het voornemen kunnen ook nog geen zienswijzen naar voren worden gebracht. Ook wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.

Te zijner tijd zal het ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd en dan zal de mogelijkheid bestaan om zienswijzen naar voren te brengen. De kennisgeving van deze terinzagelegging zal in de Staatscourant en in De Trompetter/Maas en Geleenbode en tevens via elektronische weg worden gepubliceerd.

Beek, 6 april 2011

Burgemeester en wethouders van Beek,

namens dezen:

L. Bischoff,

Afdelingshoofd Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Wonen.

Naar boven