Ontwerp Structuurvisie Verfrissend Boxtel 2011

Burgemeester en wethouders van Boxtel hebben bekendgemaakt dat met ingang van dinsdag 29 maart 2011 ter inzage ligt de ontwerp Structuurvisie Verfrissend Boxtel 2011.

Maar door technische onvolkomenheden was het plan pas op 30 maart 2011 digitaal beschikbaar. Omdat hierdoor de termijn ongewild verkort is, maken burgemeester en wethouders bekend dat de termijn waarbinnen het plan ter inzage ligt en een zienswijze kan worden ingediend, is verlengd tot en met donderdag 28 april 2011.

Inhoud

De Structuurvisie is een visie op de ruimtelijke ontwikkelingen van de gemeente Boxtel in de komende 10 jaar. De visie is gebaseerd op de Strategische Visie en geeft op hoofdlijnen een toekomstbeeld van de gewenste ruimtelijke inrichting van de gemeente tot en met 2020. Voor het gemeentebestuur is de Structuurvisie een basis voor concrete ruimtelijke beslissingen.

In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan deze visie, waarbij diverse belangengroeperingen en inwoners van Boxtel zijn uitgenodigd om mee te denken. De input van de verschillende bijeenkomsten is verwerkt in de ontwerp Structuurvisie.

Inzage

De ontwerp Structuurvisie is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast ligt het ontwerp tot en met donderdag 28 april 2011 ook ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Markt, en in de bibliotheek aan de Burgakker. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag van 17.00 tot 19.30 uur.

Informatieavond 7 april

Op donderdag 7 april 2011 organiseert de gemeente een inloopavond over de Structuurvisie. Deze inloopavond vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis, ingang aan de Dr. Van Helvoortstraat, van 19.00 tot 21.00 uur. Deze bijeenkomst heeft een informatief karakter.

Zienswijzen

Tot en met 28 april 2011 kan iedereen zienswijzen indienen op deze ontwerp Structuurvisie.

Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp Structuurvisie Verfrissend Boxtel 2011.

Tijdens de inloopavond op 7 april 2011 is er ook gelegenheid om uw zienswijzen mondeling in te brengen. Voor een goede registratie ligt daarvoor een formulier klaar. Uw reacties worden door de raad beoordeeld. Na vaststelling van de Structuurvisie door de raad is er geen beroep meer mogelijk.

Boxtel, 4 april 2011

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

de secretaris,

J.K. Fraanje.

De burgemeester,

F.H.J.M. van Beers.

Naar boven