Ontwerp Bestemmingsplan Buitengebied

Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 7 april 2011 gedurende zes weken (tot en met 18 mei 2011) voor eenieder het ontwerp van het Bestemmingsplan Buitengebied ter inzage ligt.

Het plangebied van het Bestemmingsplan Buitengebied bestaat uit het grondgebied van de Gemeente Halderberge minus de kernen Oud Gastel, Stampersgat, Oudenbosch, Bosschenhoofd en Hoeven en de direct aangrenzende bedrijventerreinen. Bedrijventerrein Borchwerf II valt eveneens buiten het plangebied. Bedrijventerreinen de Gorzen en het bedrijvenlint langs de Havendijk, vliegveld Seppe en recreatiegebied Pagnevaart worden wel meegenomen in dit bestemmingsplan.

Tijdens bovengenoemde periode heeft eenieder de mogelijkheid om een zienswijze omtrent het ontwerp bij de gemeenteraad in te dienen. Een zienswijze over het ontwerp kan naar keuze schriftelijk of mondeling kenbaar worden gemaakt. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via 0165-390 441.

Het ontwerp Bestemmingsplan Buitengebied kunt u inzien:

  • bij het serviceloket REZ op het gemeentehuis, Parklaan 15 te Oudenbosch op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 15.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur, alsmede op maandag van 17.30 tot 19.00 uur;

  • via de website www.halderberge.nl;

  • op www.ruimtelijkeplannen.nl

NB: actuele informatie over de voortgang van het Bestemmingsplan Buitengebied kunt u vinden op http://buitengebiedhalderberge.nl/.

Naar boven