Projectbesluit en reguliere bouwvergunning ‘Oerdijk 142’

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 7 april tot en met 18 mei 2011 voor eenieder ter inzage liggen:

  • het op 4 april 2011 vastgestelde projectbesluit ‘Oerdijk 142’, en;

  • de reguliere bouwvergunning ten behoeve van het veranderen van een boerderij en schuur in een leer- en zorgboerderij met woon- en logies eenheden op het perceel Oerdijk142 te Lettele.

Aan de Oerdijk 142 is een leer- en zorgboerderij gevestigd. Naast de agrarische activiteiten wordt er ook dagbesteding, arbeidstoeleiding en logeeropvang geboden aan jongeren met een beperking. Deze nevenactiviteiten op het agrarische bedrijf worden verder uitgebreid met het bieden van extra plekken in de logeeropvang en in de vorm van ‘kamertraining’, een kleinschalige vorm van begeleid zelfstandig wonen.

Er zijn geen zienswijzen op de ontwerpbesluiten ingediend. Het projectbesluit en de reguliere bouwvergunning zijn daarom ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde projectbesluit kunt u inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.PB009-VG01 en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site kunt u ook een directe link vinden naar het projectbesluit op RO-online.

De digitale bestanden van het ontwerp projectbesluit zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.PB009-/NL.IMRO.0150/PB009-VG01/

Ook kunt u het vastgestelde projectbesluit en de reguliere bouwvergunning inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81, bij het gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) en bij het gemeentelijk servicepunt in de Firma Roessink, Bathmenseweg 22 te Lettele

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het ontwerp projectbesluit en de ontwerp bouwvergunning bij het college van burgemeester en wethouders heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot het college van burgemeester en wethouders te wenden, beroep instellen bij de Arrondissementsrechtbank te Zwolle, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het indienen van een beroepschrift kan ook digitaal via http://www.deventer.nl/producten-en-diensten/digitaal-loket/bezwaar-en-beroep

Het indienen van een beroepschrift leidt er niet automatisch toe dat het besluit wordt geschorst. Daarom kan degene die een beroepschrift indient een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank te Zwolle.

Naar boven