Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan Wolvega Haulerweg 64

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weststellingwerf maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Wolvega Haulerweg 64 met ingang van donderdag 7 april 2011 gedurende een termijn van zes weken in het Publiekscentrum in het gemeentehuis Griffioenpark 1 te Wolvega, voor eenieder ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens via de website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Haulerweg 64 te Wolvega en maakt de functie van kinderopvang mogelijk door het perceel een bestemming ‘Maatschappelijk-Kinderopvang’ te geven. In het huidige bestemmingsplan Wolvega Industrieterrein (juni 1992) heeft het perceel de bestemming ‘Woondoeleinden’.

Voorafgaand aan de huidige besluitvorming heeft het voorontwerpbestemmingsplan ter visie gelegen voor inspraak en is het plan toegestuurd naar instanties ten behoeve van vooroverleg. Tijdens deze periode zijn geen inspraakreacties binnengekomen. De binnengekomen vooroverlegreactie van Wetterskip Fryslân heeft niet geleid tot een aanpassing van het plan. Het ontwerpbestemmingsplan wijkt inhoudelijk niet af van het voorontwerp.

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de voornoemde termijn van zes weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis worden ingezien. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder (bij voorkeur) schriftelijk zijn zienswijze omtrent het bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, Postbus 60, 8470 AB Wolvega. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. U kunt hiervoor een afspraak maken door contact op te nemen via tel: 0561-691281.

Naar boven