Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Broekstraat 9, Someren’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 7 april 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Broekstraat 9, Someren’.

Inhoud bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan biedt de juridisch-planologische grondslag voor een bedrijventerreinontwikkeling op het perceel Broekstraat 9 te Someren. Dit perceel heeft nu nog een agrarische bestemming.

Stukken ter inzage

U kunt het ontwerp-vaststellingsbesluit van het bestemmingsplan en het ontwerpbestemmingsplan samen met de onderliggende stukken inzien vanaf 7 april 2011 tot en met 18 mei 2011 bij het loket van de afdeling VROM in het gemeentehuis, Wilhelminaplein 1 in Someren.

Het loket is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook buiten de openingstijden inzien. Een afspraak daarvoor kunt u maken via onderstaand telefoonnummer. U kunt het ontwerp-vaststellingsbesluit en het ontwerpbestemmingsplan ook raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Indienen zienswijzen

Tijdens de ter inzagetermijn kunnen door eenieder mondelinge of schriftelijke zienswijzen worden ingediend. U dient uw zienswijze te richten aan de gemeenteraad van Someren, Postbus 290, 5710 AG Someren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer A. van Son van de Afdeling VROM, tel. 0493-494888.

Someren, 6 april 2011

Burgemeester en wethouders van Someren,

de secretaris,

A.P.M. de Kok.

De burgemeester,

A.P.M. Veltman.

Naar boven