Vastgesteld uitwerkingsplan 3 kavels Bornsedijk, 1 kavel Vlierbes en 1 kavel Hogeveldsweg

De sectormanager Beleid en Projecten, daartoe gemandateerd door burgemeester en wethouders, heeft op 29 maart 2011 het volgende bestemmingsplan vastgesteld:

  • bestemmingsplan Dalmeden, uitwerking 3 kavels Bornsedijk, 1 kavel Vlierbes en 1 kavel Hogeveldsweg.

Deze 5 kavels, die door particuliere eigenaars (bouwclaims) worden bebouwd, zijn in dit uitwerkingsplan opgenomen om de eigenaren zo spoedig mogelijk bouwvergunningen te kunnen verlenen voor het bouwen van een woning. Het ontwerp uitwerkingsplan heeft van 11 februari tot en met 24 maart 2011 ter inzage gelegen. Tijdens de inzagetermijn zijn geen zienswijzen ingediend. Aangezien geen zienswijzen zijn ingediend behoeft het vastgestelde uitwerkingsplan geen goedkeuring van Gedeputeerde Staten.

Inzien en beroepschrift

U kunt het uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken van 6 april 2011 tot en met 17 mei 2011 inzien bij de afdeling Vergunningen in het Stadskantoor aan de Hazenweg 121 in Hengelo en op www.hengelo.nl.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019 EA Den Haag). Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders hebben ingebracht.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking op 18 mei 2011. Gelijktijdig met het instellen van een beroepschrift kunt u de Voorzitter van genoemde Afdeling vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit treedt dan niet eerder in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Informatie over de beroepsprocedure vindt u op www.raadvanstate.nl.

Naar boven