Ontwerpbestemmingsplan 'Achterstraat 16–18 & 20, Cromvoirt'

Burgemeester en wethouders van Vught maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Achterstraat 16–18 & 20, Cromvoirt' ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan behelst een herstructurering van het noordelijke perceel (no. 16–18) binnen de huidige bedrijfscontouren. Twee bestaande loodsen zullen worden gesloopt en drie nieuwe loodsen zullen worden opgericht. Materialen en werktuigen die nu op het bedrijfsterrein in de buitenlucht zijn gestald worden ondergebracht in de nieuwe loodsen. Het perceel zal omgeven worden door nieuw aan te brengen groenvoorzieningen.

Vanaf 7 april 2011 ligt het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken tijdens openingsuren gedurende 6 weken ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught.

U kunt de stukken ook via internet (www.vught.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl) raadplegen, thuis of in de hal van het gemeentekantoor. Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Vught, Postbus 10.000, 5260 GA Vught. Indien u een mondelinge zienswijze wilt inbrengen kunt u contact opnemen met mevrouw A. Schellekens van de afdeling Ruimte, telefoonnummer (073) 6580 689.

Naar boven