Ontwerp omgevingsvergunning oprichten van een mantelzorgruimte in de woning aan de Peelkant 44, 5845 EJ te Sint Anthonis

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders bekend dat op grond van artikel 2.1, eerste lid, sub c juncto 2.12, eerste lid, sub a, categorie 3 van de Wabo een ontwerpomgevingsvergunning voor het oprichten van een mantelzorgruimte in de woning aan de Peelkant 44, 5845 EJ te Sint Anthonis ter inzage ligt.

De omgevingsvergunning wijzigt de interne functie van een ontvangstruimte in een mantelzorgruimte. Met de functiewijziging wordt de maximale inhoud voor woondoeleinden overschreden, waardoor realisering van deze mantelzorgruimte alleen met een omgevingsvergunning op grond van artikel 2.1, eerste lid, sub c juncto artikel 2.12, eerste lid, sub a, categorie 3 van de Wabo kan worden gerealiseerd.

Inzage

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 6 april 2011 in de Staatscourant en Peelrandwijzer voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Klant Contact Centrum, balie bouwzaken. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1702.8PBPeelkant44-ON01

Reageren

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen ten aanzien van de ontwerpomgevingsvergunning mondeling of schriftelijk zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis.

Naar boven