Bestemmingsplan Stationsgebied Lage Zwaluwe e.o.

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken het volgende bekend:

Aan het door de gemeenteraad van Moerdijk op 22 september 2005 vastgestelde bestemmingsplan Stationsgebied Lage Zwaluwe e.o. is door Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op 18 april 2006 gedeeltelijk goedkeuring onthouden. Naar aanleiding van de uitspraak van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State d.d. 23 mei 2007 is door Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant bij besluit van 3 maart 2011 alsnog goedkeuring verleend aan enkele vernietigde onderdelen van dat bestemmingsplan.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan Stationsgebied Lage Zwaluwe e.o. liggen vanaf 7 april tot en met 18 mei 2011 voor iedereen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het Gemeentelijk Informatiecentrum ter inzage.

Tegen het besluit van Gedeputeerde Staten kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door:

  • Diegenen die eerder tijdig bedenkingen tegen de goedkeuring hebben ingediend bij Gedeputeerde Staten;

  • Belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig bedenkingen in te dienen bij Gedeputeerde Staten.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt pas in werking op de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn van zes weken. Degenen die bevoegd zijn beroep in te stellen kunnen naast het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, treedt het betreffende besluit niet in werking voordat over de voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van beroep en het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Zevenbergen, 6 april 2011

Naar boven