Ontwerpprojectbesluit met reguliere bouwvergunning

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 40, eerste lid van de Woningwet een ontwerpprojectbesluit met bijhorende stukken en ontwerpbouwvergunning voor het oprichten van vijf opslagsilo’s ten behoeve van Beuker Vochtrijke Diervoeders aan de Loonseweg 32a, 5843 AA te Westerbeekter inzage ligt.

Op 1 april 2009 heeft Beuker Vochtrijke Diervoeders BV een aanvraag bouwvergunning ingediend voor het oprichting van vijf opslagsilo’s met een hoogte van 12 meter. Het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2000’ staat binnen de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden’ slechts bouwwerken, geen gebouw zijnde toe van maximaal 2 meter. Om dit bouwplan mogelijk te maken is dit projectbesluit noodzakelijk. De silo’s worden binnen het vigerende bouwblok gesitueerd waarbij de nieuwe silo’s zoveel mogelijk in lijn met de reeds bestaande silo’s worden geplaatst. Hierdoor wordt het omgevingsbeeld zo min mogelijk aangetast. Tevens wordt aan dit besluit de voorwaarden verbonden dat het gehele perceel Loonseweg 32a landschappelijk wordt ingepast.

Inzage

Het ontwerpprojectbesluit ‘Loonseweg 32a’ met bijbehorende stukken en ontwerpbouwvergunning ligt met ingang van 5 april 2011 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Klant Contact Centrum, balie bouwzaken. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-oo/?planidn=NL.IMRO.1702.85PBLoonseweg32a-ON02

Reageren

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen ten aanzien van het ontwerpbesluit mondeling of schriftelijk zienswijze kenbaar maken bij het college van b&w, Postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis.

Naar boven