Ontwerpbestemmingsplan Paauwenburg – groot Lammerenburg

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening jo. Afd. 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat vanaf 7 april 2011 voor eenieder gedurende zes weken (t/m 18 mei 2011) in de hal van het stadhuis, Paul Krugerstraat 1, 4382 MA Vlissingen, ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Paauwenburg – Groot Lammerenburg’. Het ontwerp van dit bestemmingsplan voorziet in een bestemmingsregeling voor alle woonwijken ten noorden van de Sloeweg aan de westzijde van het Kanaal door Walcheren.

Het plangebied wordt aan de zuidzijde begrensd door de Sloeweg, aan de oostzijde door de Nieuwe Vlissingseweg, aan de noordzijde door het uit te werken woongebied Tuindorp aan de zuidzijde van de Vrijburgstraat, de Jacoba van Beierenweg en de gemeentegrens met Veere en aan de westzijde door de Bachlaan en de Burgemeester van Woelderenlaan. Het binnen dit plangebied gelegen terrein Weijevliet-zuid (terrein omsloten door het Weijevlietpad, het Bossenburghpad en de watergangen langs de langs de oostzijde van de wijk Bossenburgh en de Sloeweg) is buiten dit bestemmingsplan gelaten, omdat de in dat gebied voorziene ruimtelijke ontwikkelingen in een afzonderlijk bestemmingsplan zullen worden opgenomen.

Deze publicatie en het ontwerp-raadsbesluit tot het vaststellen van het bestemmingsplan en tot het niet vaststellen van een exploitatieplan zijn digitaal raadpleegbaar via het webadres van de gemeente www.vlissingen.nl/bestemmingsplannen (rubriek ‘ontwerpbestemmingsplannen’). De digitale versie van het bestemmingsplan is raadpleegbaar via de wettelijk verplicht gestelde website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0718.BPPG01-ON01. Deze website is ook te bereiken via het hiervoor genoemde webadres van de gemeente, waar een link staat aangegeven naar genoemde landelijke website.

Ter inzage liggen:

  • 1. de papieren versie van het ontwerp van het bestemmingsplan (toelichting, regels, verbeelding);

  • 2. het ontwerp-raadsbesluit tot het vaststellen van dit bestemmingsplan en tot het niet vaststellen van een exploitatieplan.

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder zijn zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan en over het ontwerp-raadsbesluit schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak gemaakt worden met Dhr. J. Francke, tel. 0118-487282.

Vlissingen, 6 april 2011

Burgemeester en wethouders van Vlissingen,

de gemeentesecretaris,

J.J. van Houdt.

De burgemeester,

R.H. Roep.

Naar boven