Voornemen verlening omgevingsvergunning

Voornemen verlening omgevingsvergunning op grond van art. 2.1 lid 1 onder a en c alsmede art. 2.12 lid 1 onder 1 onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken bekend dat het voornemen bestaat dat om, op grond van art. 2.1 lid 1 onder a en c alsmede art. 2.12 lid 1 onder 1, onder 3 van de Wabo, een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit ‘bouwen’ en de activiteit ‘het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan’ (Stadsvernieuwingsplan Herensingelkwartier) aan Woningcorporatie de Woningbouw gevestigd aan Van Houten Industriepark 21, 1381 MZ te Weesp ten behoeve van het volgende plan:

  • het bouwen van 54 appartementen met bijbehorende bergingen en parkeergarage met 54 parkeerplaatsen op het braakliggend terrein dat grenst aan de Meidoornlaand/Plataanlaan/Papelaan, lokaal bekend als het Meidoorneiland.

In verband hiermee ligt het ontwerpbesluit, met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 31 maart 2011 gedurende zes weken ter inzage in het informatiecentrum van het stadskantoor aan de Nieuwstraat 70a (ma t/m vr van 8.30–12.00 uur). Het ontwerpbesluit is ook in te zien op www.RO-online.nl en op www.weesp.nl. Gedurende deze termijn kan eenieder, bij voorkeur schriftelijk, zijn zienswijze tegen dit ontwerpbesluit indienen. De zienswijze dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5099, 1380 GB te Weesp. Degene die van deze mogelijkheid geen gebruik maken kunnen, nadat het besluit is genomen, geen beroep meer indienen.

Naar boven