Voorbereiding bestemmingsplan Oevers Roode Vaart in Zevenbergen

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat een bestemmingsplan voor locaties aan de Huizersdijk en de Generaal Allenweg in Zevenbergen wordt voorbereid. Op deze locaties zal de bouw van ongeveer 10 woningen mogelijk worden gemaakt.

Het voorontwerpbestemmingsplan zal medio 2011 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd in het gemeentehuis in Zevenbergen. Gedurende de termijn van terinzagelegging van het voorontwerpbestemmingsplan kan iedereen een inspraakreactie naar voren brengen. De kennisgeving van de ter inzage ligging van het voorontwerpbestemmingsplan zal worden gepubliceerd in de Moerdijkse Bode en op de gemeentelijke website www.moerdijk.nl.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro wordt hier gemeld dat over dit voornemen nu nog geen zienswijzen naar voren kunnen worden gebracht. Evenmin zullen nu stukken ter inzage worden gelegd. Onafhankelijke instanties worden nu niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, telefoon 0168 373600.

Zevenbergen, 6 april 2011

Naar boven