Ontwerpbestemmingsplan ‘Groene Kruisweg-Metrobaan’

Burgemeester en wethouders van Albrandswaard maken ingevolge de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Groene Kruisweg-Metrobaan’, bestaande uit de planverbeelding, plantoelichting en planregels.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de gronden tussen de Groene Kruisweg en de metrobaan gelegen in Poortugaal en Rhoon.

Het ontwerpbestemmingsplan gaat uit van directe bestemmingen met wijzigingsgebieden. Door deze planvorm worden bestaande activiteiten en functies voorzien van een actuele bestemming, maar kunnen concrete nieuwbouwplannen pas gerealiseerd worden na toepassing van een wijzigingsbevoegdheid door burgemeester en wethouders.

Bij de wijzigingen van de bestemmingen dienen de voorwaarden genoemd in het plan in acht te worden genomen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Groene Kruisweg-Metrobaan’ ligt van vrijdag 31 maart 2011 tot en met donderdag 12 mei 2011, gedurende een termijn van zes weken, voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Publiekszaken aan de Hofhoek 5 in Poortugaal. Voor de volledigheid merken wij op dat de bekendmaking in huis-aan-huis-blad de Schakel en de Staatscourant bepalend is voor de termijn van zes weken van terinzagelegging.

Het gemeentehuis is op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 09.00 tot 16.30 uur, dinsdag van 09.00 tot 13.00 uur, woensdag van 17.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 11.30 uur.

Tegen vergoeding van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt. Tevens is er een mogelijkheid om een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan te bekijken op www.albrandswaard.nl → actuele info → bekendmakingen → bestemmingsplannen → o.b. Groene Kruisweg-Metrobaan.

Zienswijze

Wij wijzen u op de wettelijke mogelijkheid voor het indienen van een schriftelijk gemotiveerde zienswijze. Stuurt u deze binnen de genoemde zes weken termijn van terinzagelegging naar:

de gemeenteraad van de gemeente Albrandswaard, postbus 1000, 3160 GA Rhoon.

Indien u zich via een telefonische afspraak (010-5061704) aanmeldt, kunt u ook binnen de genoemde zes weken termijn een mondeling gemotiveerde zienswijze naar voren brengen. Op dinsdag 12 april 2011 zal in het gemeentehuis u hiertoe eenmalig de gelegenheid worden geboden.

Poortugaal, 31 maart 2011

Het college van burgemeester en wethouders van Albrandswaard.

Naar boven