Projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening voor werktuigenloods annex koelcellen Janssen-Heldens beheer b.v. Keulseweg 194 5953 HP Reuver

Burgemeester en wethouders hebben een projectbesluit vastgesteld ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening voor een werktuigenloods annex koelcellen voor Janssen-Heldens beheer b.v, op het perceel Keulseweg 194 5953 HP Reuver. Gelijktijdig met het projectbesluit is hiervoor een bouwvergunning verleend.

Het projectbesluit en bouwvergunning en de stukken die daarbij horen, liggen 6 weken ter inzage met ingang van 7 april 2011. Belanghebbenden kunnen de stukken inzien bij de afdeling grondgebied in het gemeentehuis van Beesel. Het projectbesluit staat ook op de website van de gemeente: www.beesel.nl.→digitaal loket→bouwen en wonen→buitenplanse afwijkingen.

Op het ontwerpprojectbesluit zijn zienswijzen ingediend. Het standpunt van burgemeester en wethouders op de zienswijzen heeft niet geleid tot aanpassing van het projectbesluit en de bouwvergunning. Binnen bovengenoemde termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden tegen het projectbesluit en de bouwvergunning beroep instellen. Dit kunnen die belanghebbenden doen die zienswijzen hebben ingediend of belanghebbenden die niet kan worden verweten dat zijn geen zienswijzen hebben ingediend. Belanghebbenden moeten hun beroepschrift indienen bij de Arrondissementsrechtbank, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Degene die tijdig een beroepschrift indient, kan ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 950, 6040AZ Roermond.

Reuver, 25 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.M.M. Halffman,

secretaris.

P. Dassen-Housen,

burgemeester.

Naar boven