Ontwerpbestemmingsplan Dorpsstraat 9–11, 2011

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Dorpsstraat 9–11, 2011 in ontwerp is opgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan wordt nu voor de duur van zes weken ter visie gelegd. Na deze termijn zal de gemeenteraad het bestemmingsplan definitief vaststellen.

Het plan voorziet in het verbouwen van de verdiepingslagen van het voormalige postkantoor aan de Dorpsstraat 9 te Renkum tot 5 wooneenheden en de bouw van een woonwinkelpand, daar direct naast, met in totaal 7 wooneenheden.

Het huidige bestemmingsplan maakt beide ontwikkelingen evenwel niet mogelijk, vandaar dat een nieuw bestemmingsplan noodzakelijk is om dit initiatief mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 31 maart 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Oosterbeek en de bibliotheek te Renkum. Daarnaast is het plan in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/planidn=NL.IMRO.0274.bp0137rh-on01 en op de gemeentelijke website www.renkum.nl/bestemmingsplannen. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://intercontent.renkum.nl/ro/plannen/NL.IMRO.0274.bp0137rh-/NL.IMRO.0274.bp0137rh-on01/.

Gedurende genoemde termijn kan eenieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u tijdig, dat wil zeggen bij voorkeur minimaal een week voor afloop van de termijn, een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling ROM, telefoon (026) 33 48 493.

De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.

Naar boven