Ontwerpbeschikking hogere grenswaarde Wet geluidhinder Brandveenweg 3 te Markelo

Verzoek hogere grenswaarde Wet geluidhinder voor de woning aan de Brandveenweg 3 te Markelo, in verband met de herziening van de geluidszone en de grens van industrieterrein Twentekanaal te Markelo

Voor de woning aan de Brandveenweg 3 moet opnieuw een hogere grenswaarde worden vastgesteld. De reeds eerder verleende hogere grenswaarde van 55 dB(A) is niet meer toereikend na de herziening van de geluidzone en van de grens van het industrieterrein.

Op basis van de artikelen 45 en 110a van de Wgh kan de gemeente voor de woningen die binnen de zonegrens liggen een hogere grenswaarden vaststellen. Gelet op de desbetreffende bepalingen in de Wet geluidhinder besluiten burgemeester en wethouders de hogere waarde voor de woning aan de Brandveenweg 3 vast te stellen.

Zienswijzen tegen de ontwerpbeschikkingen

De ontwerpbeschikking ligt m.i.v. 31 maart 2011 gedurende zes weken ter inzage. Vanaf het moment van ter inzagenlegging kunnen belanghebbenden mondelinge en schriftelijke zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking indienen bij Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

Mocht u mondeling zienswijzen willen indienen dan kunt u gedurende de ter inzage termijn een afspraak daartoe maken. Een verzoek hiertoe dient uiterlijk 4 mei 2011 bij ons bekend te zijn. Nadere inlichtingen: afdeling Vergunningen en handhaving, tel. 0547- 85 85 85. Zie ook www.hofvantwente.nl

Naar boven