Ontwerpwijzigingsplan Westervalge 1 Warffum

Burgemeester en wethouders hebben een wijzigingsplan opgesteld voor het perceel Westervalge 1 in Warffum. De aanleiding hiervoor is dat het huidige bedrijf op dit perceel een andere bestemming krijgt, namelijk een woonbestemming. De bedrijfswoning blijft bestaan en de karakteristieke schuur wordt geschikt gemaakt als woning voor derden. De schuur is nu in gebruik als werkplaats. Door deze ontwikkeling wordt het perceel opgesplitst in twee percelen.

Ter inzage

Artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening

Van 1 april tot en met 12 mei 2011 ligt het ontwerpwijzigingsplan 'Warffum Westervalge 1' ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het ook downloaden van www.eemsmond.nl (Nieuws, Bekendmakingen).

Reacties

Tot en met 12 mei 2011 kunt u uw zienswijze geven op het ontwerpwijzigingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Ria Uilenberg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via het telefoonnummer (0595) 43 75 90.

Naar boven