Vooraankondiging bestemmingsplan ‘Landgoed Vinkenhof’ Bosch en Duin

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist bekend dat het bestemmingsplan ‘Landgoed Vinkenhof’ wordt voorbereid.

Het plangebied ligt aan de Biltseweg in Bosch en Duin. Het wordt afgebakend door de grenzen van het landgoed aan de noord-, oost- en westkant, de Biltseweg aan de zuidwestkant en de perceelsgrens van de Biltseweg 8a aan de zuidkant.

Het initiatief van een particulier om het landgoed te herinrichten en een nieuw woonhuis te realiseren is de aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan. Dit project is niet uitvoerbaar binnen het geldende bestemmingsplan.

Het plan ligt nog niet ter inzage. Het is dus nog niet mogelijk tegen het plan zienswijzen kenbaar te maken. Dit kan zodra het plan in het kader van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure ex afd. 3.4 Awb wordt gepubliceerd en ter inzage wordt gelegd. Een aantal onafhankelijke instanties is in de gelegenheid gesteld om in het kader van artikel 3.1.1 Bro advies uit te brengen over het voorontwerpbestemmingsplan.

Als u meer informatie wenst over deze vooraankondiging, kunt u contact opnemen met Gert-Jan Brinkman van het team Vergunningen, tel. 14 030.

Naar boven