Omgevingsvergunning ‘Stadskanaal bedrijvenpark – Tinnegieter 32’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat de omgevingsvergunning ‘Stadskanaal bedrijvenpark – Tinnegieter 32’ ongewijzigd is verleend. De omgevingsvergunning maakt de bouw van een bedrijfswoning aan Tinnegieter 32 in Stadskanaal mogelijk.

Waar kunt u de omgevingsvergunning inzien?

De omgevingsvergunning liggen voor eenieder vanaf 31 maart 2011 tot en met 11 mei 2011 ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. U kunt het projectbesluit ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook is de omgevingsvergunning te vinden op www.stadskanaal.nl.

U wilt een beroep instellen?

Belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Uw schriftelijk beroepsschrift kunt u sturen naar de rechtbank Groningen, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het indienen van beroep heeft geen schorsende werking. Wanneer u een beroepschrift heeft ingediend en u meent dat de zaak zo spoedeisend is dat de beslissing door de rechtbank niet kan worden afgewacht, dan kunt u de voorzieningenrechter vragen een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek moet u richten aan de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Groningen.

Naar boven