Vaststelling wijzigingplan bestemmingsplan Buitengebied 1995

Het college van burgemeester en wethouders maakt, ingevolge artikel 3.9a Wro, betekent dat zij hebben besloten tot vaststelling van het 30-ste wijzigingsplan van het bestemmingsplan Buitengebied 1995. De wijziging heeft betrekking op het agrarisch bouwperceel aan Voskuilerweg 28 te Woudenberg. Met de wijziging wordt op dit perceel een tweede bedrijfswoning mogelijk gemaakt.

Het besluit ligt vanaf 30 maart 2011 gedurende zes weken ter visie. Tijdens deze termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders heeft ingediend;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn of haar zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Om te voorkomen dat het besluit in werking treedt kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om een voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven