Vastgestelde wijziging Van Teylingenweg 7 te Woerden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.6, eerste lid onder a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 32.6 van de bestemmingsplanregels, behorende bij het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied Woerden, Kamerik, Zegveld’, het aanduidingsvlak is verplaatst met twee meter naar achter, overeenkomstig de bijgevoegde plankaart.

Deze vastgestelde wijziging van de bestemmingsplanregels, met daarop betrekking hebbende stukken, ligt vanaf 24 maart 2011 tot 5 mei 2011 bij het omgevingsloket ter inzage.Ook kunt u de stukken inzien op de website van de gemeente Woerden (www.woerden.nl) onder actueel → bekendmakingen.

Belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met het besluit en tijdig hun zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen hiertegen beroep instellen. Daartoe moet binnen bovengenoemde termijn van ter inzage een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

De vastgestelde wijziging treedt na afloop van de hierboven genoemde beroepstermijn in werking. Indien tijdens deze beroepstermijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het wijzigingsplan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Woerden, 10 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Woerden.

Naar boven