Projectbesluit ‘Schoolstraat 14 Oud-Alblas’ vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Graafstroom maken ter voldoening aan artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het college op 22 maart 2011 het projectbesluit ‘Schoolstraat 14 Oud-Alblas’ heeft vastgesteld en besloten heeft de bijbehorende bouwvergunning te verlenen.

Het plan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken van een huisartsenpraktijk na sloop van de bestaande woning op locatie Schoolstraat 14 te Oud-Alblas. Medewerking aan de voor het bouwplan gevraagde bouwvergunning is alleen mogelijk na het verlenen van een projectbesluit, als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening. Het projectbesluit en de bouwvergunning zijn voorbereid volgens artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het collegebesluit ligt met bijbehorende stukken met ingang van 1 april 2011 gedurende zes weken tijdens kantooruren ( ma t/m vr 9.00–12.00 uur en donderdag van 17.00–20.00 uur) voor een ieder bij het Klant Contact van gemeentekantoor De Waard, Melkwegplein 1 te Bleskensgraaf ter inzage. Het projectbesluit is tevens in te zien via de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl). Het projectbesluit is digitaal bekend als NL.IMRO.0693.PBABSschoolstr14-OH01.

Tijdens de termijn van terinzageligging kan door een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerp van het projectbesluit en de concept bouwvergunning tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze heeft kenbaar gemaakt en door de belanghebbende die kan aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep worden ingesteld bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank Dordrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening bij worden ingediend. Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking op 13 mei 2011.

Naar boven