Ontwerpbestemmingsplan Camping De Wachtsluis te Cadzand

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan voor Camping De Wachtsluis te Cadzand (NL.IMRO.1714.013bpwac10-ON01) met ingang van 31 maart 2011 gedurende zes weken ter inzage wordt gelegd.

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de gelijknamige camping en voorziet met inachtneming van de voorgenomen veranderingen en uitbreidingen in een actuele juridisch planologische regeling voor het betreffende bedrijf binnen de begrenzing van de camping.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website, http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1714.013bpwac10-ON01 of via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl. Het ontwerpbestemmingsplan kan ook tijdens openingstijden worden ingezien in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. Hier kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van een bestemmingplan is de digitale versie van het bestand leidend.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad over het betreffende ontwerpbestemmingsplan op de volgende wijze:

  • bij voorkeur via e-mail. Het daarvoor geldende formulier vindt u op de website van de gemeente;

  • schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.

  • mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw V. Dekker-Calus van de afdeling Omgeving, Economie & vastgoed, tel. 0117-457 000.

Het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Sluis brengt tevens ter kennis dat zij op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens is bij het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan de gemeenteraad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd.

Gemeente Sluis

Postbus 27, 4500 AA Oostburg

Tel. 0031-117-457 000

e-mail info@gemeentesluis.nl

website www.gemeentesluis.nl

Oostburg, 30 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Sluis,

J.F. Sala,

burgemeester.

J. Dijkstra,

gemeentesecretaris.

Naar boven