Vooraankondiging bestemmingsplannen artikel 1.3.1. Bro

Op basis van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kondigen burgemeester en wethouders van Deurne hierbij het voornemen aan dat ze de volgende bestemmingsplannen voorbereiden:

  • Stationsstraat – Haspelweg;

  • Kulertseweg 14, Deurne;

  • Centrum Deurne.

Het bestemmingsplan Stationsstraat – Haspelweg heeft betrekking op een gebied dat ten noorden wordt begrensd door woonpercelen gelegen aan de Schutsboom, ten zuiden door de spoorverbinding Eindhoven – Venlo en ten westen en ten oosten door respectievelijk de Haspelweg en de Stationsstraat.

Het bestemmingsplan in voorbereiding heeft als doel om het planologisch-juridisch kader voor dit gebiedje te actualiseren.

Het bestemmingsplan Kulertseweg 14 heeft betrekking op een perceel aan de oostzijde van de kern Deurne, gelegen op de hoek van de Kulertseweg en de Vaarweg.

Het bestemmingsplan in voorbereiding heeft als doel om de planologisch-juridische regeling voor deze locatie te herzien.

Het bestemmingsplan Centrum Deurne heeft betrekking op een gebied dat globaal wordt begrensd door de Dunantweg aan de noordzijde, de Europastraat aan de oostzijde, de Hogeweg/Lage Kerk aan de zuidzijde en de Heuvelstraat/Houtenhoekweg aan de westzijde.

Het bestemmingsplan in voorbereiding heeft als doel om het planologisch-juridisch kader voor genoemd gebied te actualiseren.

In dit stadium van de planvorming wordt er nog geen gelegenheid geboden om zienswijzen in te dienen en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om een advies uit te brengen. Er worden ook geen stukken ter inzage gelegd met betrekking tot dit voornemen.

Bij het ter inzage leggen van het nog op te stellen ontwerpbestemmingsplan zal de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen worden geboden. Hiervan zullen burgemeester en wethouders van Deurne kennis geven in het Weekblad voor Deurne, de Staatscourant en op www.deurne.nl.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met Herman Smit of Hans Moors van de afdeling Economie via ons algemene telefoonnummer: 0493-387711.

Naar boven