Vaststelling 1e uitwerkingsplan Kapelle-Biezelinge (‘Van der Biltlaan’)

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken ingevolge artikel 3.9.a van de Wet ruimtelijke ordening en de Crisis- en herstelwet bekend, dat zij bij besluit van 8 maart 2011 het 1e uitwerkingsplan Kapelle-Biezelinge ongewijzigd hebben vastgesteld. Van 13 januari 2011 tot en met 23 februari 2011 heeft het ontwerp van het uitwerkingsplan ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen kenbaar gemaakt.

Plangebied

Het plangebied omvat de kadastrale percelen Kapelle, sectie B, de nummers 2482 en 2484, gelegen tussen de van der Biltlaan, Oude Veiling en Stationsstraat te Kapelle.

Hoofdlijnen van het plan

In het bestemmingsplan Kapelle-Biezelinge is voor dit gebied een uitwerkingsbevoegdheid opgenomen. Burgemeester en wethouders kunnen de betreffende gronden bestemmen tot maatschappelijke voorzieningen, wonen en de bij deze bestemming behorende voorzieningen. Door de projectontwikkelaar is een plan ingediend voor de bouw van 61 woningen met twee ruimten voor maatschappelijke doeleinden.

Het plan inzien

U kunt het vastgestelde uitwerkingsplan inzien bij de balie burgerservice op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Het plan is tevens in pdf-versie te raadplegen op de gemeentelijke website www.kapelle.nl via het pad Actueel → Bekendmakingen → vastgesteld uitwerkingsplan van der Biltlaan en via het pad Bouwen en Wonen → Bestemmingsplannen → vastgesteld uitwerkingsplan van der Biltlaan. Een volledig digitale versie van het ontwerp uitwerkingsplan met identificatiecode NL.IMRO.0678.kapbiezUW001.VG01 is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Reageren

Van 31 maart 2011 tot en met 11 mei 2011 kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld door iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerp uitwerkingsplan kenbaar te maken.

Een beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het is mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van deze Afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Kapelle, 30 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Kapelle,

de secretaris,

M. Quapp.

De burgemeester,

A.B. Stapelkamp.

Naar boven