Gewijzigde vaststelling van het Bestemmingsplan ‘Weidevenne, Kwadrant Europa, woonzorg-complex 2009'

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 3 maart 2011 heeft besloten het volgende bestemmingsplan gewijzigd vast te stellen:

Bestemmingsplan ‘Weidevenne, Kwadrant Europa, woonzorg-complex 2009'

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een woonzorg-complex tussen de Wolgalaan, de Vuurtorengracht, de Melkweg en Wales. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding. De gewijzigde vaststelling heeft met name betrekking op aanpassing c.q. uitbreiding van de toelichting en aanpassing c.q. uitbreiding van artikel 3 (Gemengd – wonen en maatschappelijk) van de regels.

Verdere procedure

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken met ingang van 5 april 2011 voor de duur van zes weken ter inzage bij de publieksbalie, Purmersteenweg 42 te Purmerend. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is tevens in te zien via de website van de gemeente Purmerend: www.purmerend.nl, onder Wonen en Leven, Bestemmingsplannen, Ruimtelijke Plannen, Weidevenne.

Het instellen van beroep is mogelijk gedurende bovengenoemde termijn van zes weken voor:

  • degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan en belanghebbenden zijn;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven