Vaststelling projectbesluit Voorzieningencluster Laan van Spartaan en Vaststelling hogere waarden geluidhinder

Het dagelijks bestuur van stadsdeel West maakt bekend dat het op 22 maart 2011 een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 Wro heeft genomen voor en een bouwvergunning heeft verleend ten behoeve van het Voorzieningencluster Laan van Spartaan. Het projectbesluit heeft betrekking op enkele akoestische aanpassingen aan de gevel van het nog te bouwen complex. Gerelateerd aan dit projectbesluit heeft het dagelijks bestuur op 22 maart 2011 hogere waarden vastgesteld voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting vanwege wegverkeerslawaai ten behoeve van de 54 woningen gelegen aan de Jan van Galenstraat.

Het plangebied van het projectbesluit wordt begrensd door de Laan van Spartaan in het noorden, de Rinus Michelslaan in het westen, de Jan van Galenstraat in het zuiden en het nog te ontwikkelen ROC-gebouw in het oosten.

Het projectbesluit, de bouwvergunning en het besluit tot vaststelling van hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting liggen, met de bijbehorende stukken, vanaf 31 maart 2011 zes weken ter inzage bij het Vergunningenloket in het stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250, te Amsterdam, geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur. Beide besluiten zijn digitaal beschikbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.E1101PBSTD-VG01

Tijdens de beroepstermijn kan een belanghebbende, die tijdig een zienswijze bij de stadsdeelraad kenbaar heeft gemaakt, dan wel een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, beroep instellen tegen beide besluiten bij de Rechtbank Amsterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Als er tijdens deze termijn, naast het instellen van beroep, geen verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Amsterdam is ingediend, treedt het projectbesluit en het besluit tot vaststelling van hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn.

Naar boven