Onherroepelijke bestemmingsplannen gemeente Aalten

De besluiten van de gemeenteraad tot vaststelling van de volgende bestemmingsplannen zijn onherroepelijk:

  • 1. Kern Haart 2010: dit plan betreft een actualisering van de geldende bestemmingsplannen voor de bebouwde kom van Haart, inclusief de toekomstige uitbreiding van de woonbebouwing (ten noorden van de Lieversdijk en ten oosten van de Haartseweg);

  • 2. Brede school de Bosmark Dinxperlo: dit plan maakt de bouw van de brede school De Bosmark (incl. kinderopvang) mogelijk aan de Europastraat in Dinxperlo;

  • 3. Buitengebied Dinxperlo, Aaltenseweg 92A, 92B, 92C Bargerdijk 1: dit plan maakt de bouw van vier woningen aan de Aaltenseweg 92a, 92b en 92c en Bargerdijk 1 mogelijk.

  • 4. Woonzorgcentrum Hoge Veld: de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft op 23 maart 2011 het beroep tegen dit bestemmingsplan ongegrond verklaard waardoor het plan nu onherroepelijk is geworden. Het plan maakt de realisatie van een woonzorgcentrum mogelijk op het perceel Frankenstraat 1 te Aalten, alsmede de aanleg van een speelveld binnen de in het plan aangeduide bestemming ‘Groen’.

Inzien

De plannen zijn te bekijken via onze website www.aalten.nl onder beleid en plannen/ruimtelijke plannen/plannen in onherroepelijke fase. Hier leest u hoe u de plannen digitaal kunt raadplegen en de digitale bestanden van de plannen kunt verkrijgen. U kunt de plannen ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team VRO via telefoonnummer (0543) 49 31 52/51.

Naar boven