Ontwerpbestemmingsplan ‘ter Borgweg 14’ te Luttenberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 31 maart 2011 tot en met woensdag 11 mei 2011 het ontwerpbestemmingsplan ‘ter borgweg 14’ met bijbehorende stukken ter inzage ligt. De stukken zijn te raadplegen op:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl

  • de link www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0177.BP20100001-0001 welke is te vinden op www.raalte.nl

  • in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel kadastraal bekend gemeente Raalte, sectie O, nummer 696, lokaal bekend Ter Borgweg 14 en het perceel kadastraal bekend gemeente Raalte, sectie O, nummer 634, lokaal bekend Oude Twentseweg 10 – Oude Twentseweg 10b. Het bestemmingsplan ziet toe op het verplaatsen van de aanduiding ‘intensieve veehouderij’ van het agrarische bouwvlak, perceel Oude Twentseweg 10b, naar het agrarisch bouwvlak, perceel Ter Borgweg 14. Het plan beoogd hiermee een omissie bij de vaststelling van het ‘bestemmingsplan Raalte, partiële herziening intensieve veehouderij’ te herstellen.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Raalte. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Raalte, Postbus 140, 8100 AC Raalte.

Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via het team Ruimte van de eenheid Realisatie. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Reinier Nooteboom, telefoon (0572) 347 531.

In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijzen betrekking hebben.

Naar boven